Vychutnajte si horúcu čokoládu, pri ktorej budete mať navyše dobrý pocit, že sa o seba staráte. Nie je to totiž obyčajná čokoláda. Je obohatená o 100% prírodný nápoj Laffe latte woman balance bio, ktorý bol vyvinutý tak, aby pomáhal nám ženám nastaviť hormonálnu rovnováhu počas našich cyklov a pred alebo v priebehu menopuazy.
Jeho hlavnými účinnými zložkami sú:
♥ Maca peruánska
♥ Gingko biloba
♥ Shatawari
♥ Ďatelina lúčna
♥ Inulin
Tento recept som vytvorila v spolupráci s českou značkou Laffe. Pod touto značkou nájdete vysoko kvalitné 100% prírodné produkty, ktoré boli vytvorené pre špeciálne potreby (nielen) nás žien v rôznych obdobiach nášho života. Ja sama tieto produkty používam a som s nimi veľmi spokojná. A ako moje poďakovanie za to, že ma sledujte máte možnosť získať produkty tejto značky so zľavou 5%. Stačí ak v nákupnom košíku na stránke www.laffe.cz zadáte do kolónky darčeky a zľavy kód SONA5. Dodávajú aj na Slovensko a platiť môžete aj v Eurách.
250 ml mandľového mlieka
15 – 20 g vysokopercentnej horkej čokolády (ideálne 90%)
1 ČL masla z lieskových orieškov (alebo mandľového masla)
2 ČL Laffe latte woman balance bio
trošku kokosového alebo brezového cukru na osladenie (možno vynechať, mne príde čokoláda sladká dosť aj bez)
kokosová šľahačka alebo napenené mandľové mlieko, škorica či kakao na podávanie
Mandľové mlieko priveďte k varu a odstavte z tepelného zdroja.
Pridajte k nemu horkú čokoládu nalámanú na menšie kúsky a nechajte ju rozpustiť. Dobre premiešajte metličkou.
Nechajte trošku vychladnúť, nápoj by nemal mať teplotu viac ako 80 stupňov.
Vmiešajte 2 čajové lyžičky prírodného nápoja Laffe latte woman balance bio a dobre premiešajte. Ochutnajte a ak potrebujete, mierne doslaďte.
Popíjajte len tak, alebo si horúcu čokoládu vychutnajte s kokosovou šľahačkou či penou z našľahaného mandľového mlieka. Môžete posypať kakaom alebo škoricou.
Dobrú chuť ♥
Stiahnite si zdarma e-book
Prečo a ako viac variť bez mäsa, mlieka, vajec a cukru
Chystám pre vás novú vylepšenú verziu tohto e-booku. Ďakujem za pochopenie.